AXESJAZZPOWER Eindhovens podium voor de avontuurlijke nieuwe muziek.

AXESJAZZPOWER: an Eindhoven [in The Netherlands] based organization that presents the new adventurous music.

Entreeprijzen

Bij de concerten vermelden we twee entreeprijzen. De tweede genoemde prijs geldt voor studenten en voor CJP-houders. Minderjarigen, mits vergezeld door tenminste een volwassene, krijgen gratis toegang.

Vriendenkaart

Sinds 2008 bieden we voor onze jazzconcerten jaarkaarten aan: onze Vriendenkaart. Voor slechts € 80,- heb je daarmee toegang tot álle jazzconcerten in Café Wilhelmina. De kaart is niet naamsgebonden, dus je kan er een vriend gebruik van laten maken. Bovendien kan je met deze kaart de Axesconcerten in de Witte Damezaal bezoeken tegen een sterk gereduceerd tarief. Dat gereduceerde tarief geldt ook voor introducés van kaarthouders, bij zowel jazz- als nieuwe muziek ['Axes'] concerten. CJP-ers en studenten betalen € 45,- voor deze kaart. Bestel de seizoenskaart aan de kassa. Nb: omdat de Axesconcerten op zoveel verschillende locaties concerten plaatsvinden, is het tot onze spijt niet mogelijk daarvoor een jaarkaart aan te bieden.

Bulletin

Als je geïnteresseerd bent in ons programma op papier, dan sturen we dat met plezier - kosteloos* - op. We versturen het tweemaandelijks. Stuur ons een e-mail met een verzoek tot opname in het mailingbestand.